Gépjármű finanszírozás

Cégünk közel 20 éves múltal rendelkezik a gépjárműfinanszírozás területén. Partnereink között megtalálható a MERKANTIL BANK és a COFIDIS Magyarországi Fióktelepe. Előnyünk hogy nem egy adott adott finanszírozót képviselünk, hanem több bankkal állunk szerződésben, így mindíg a legkedvezőbb autófinanszírozási ajánlatot tudjuk biztosítani Kedves Ügyfeleink számára. Az általunk forgalmazott gépkocsik finanszírozási ügyintézésén kívül mindenfajta új vagy használt gépjármű finanszírozásásnak ügyintézést is lebonyolítjuk, akár két magánszemély között is. Ha készpénzre lenne szüksége saját tehermentes autójára is tudunk kölcsönt biztosítani.

Miért van szükség ránk ha járművét finanszíroztatni szeretné?
-Mert a bankoknak nincs kapacitása és lehetősége teljes körű ügyintézés lebonyolítására ( okmányok begyüjtése, állapotfelmérés, biztosítási-ügyintézés, eredetiség vizagálat, okmányirodai ügyintézés, stb.) Az általunk végzett tevékenység teljes mértékben leveszi az Ön váláról az autófinanszírozás ügyintézésének gondját-baját. Az autó hitelügyintézés során vállaljuk a gépjármű casco illetve kötelező felelősségbiztosítás megkötését amennyiben Ön ezt igényli. Biztosító partnereink ajánlatából Ön választhatja ki a legmegfelelőbb konstrukcót.

Amit a finanszírozásról tudni kell :
-gyakorlatilag minden gépjármű típus finanszírozható, legyen az új vagy használt. A jármű életkora a futamidő végéig nem haladhatja meg a 18 évet. Belföldi és külföldi import járművek hitelügyintézése egyaránt lehetséges.
-a finanszírozás formája szerint lehet lízing (zártvégű, nyiltvégű) illetve lehetőség van szabadfelhasználású személyi kölcsönre is.
-a felvett hitelösszeg 300.000,-Ft nál nem lehet kevesebb. Új és használtautók lízing konstrukciója esetén minimum 20% kezdő befizetésre van szükség. Személyi kölcsön konstrukció esetén a gépjármű teljes vételára megfinanszírozható, akár az okmányirodai átírás költségei is beépíthetők a törlesztőrészletbe, tulajdonképpen önerő nélkül tudunk gépjárművet finanszírozni Kedves Ügyfeleink részére!
-a futamidő 12 hónaptól 84 hónapig terjedhet az autó évjáratától függően.
-ügyfeleink választhatnak Casco-s, Casco mentes, illetve a törlesztőrészletbe beépített integrált Cascos konstrukció közül.
-ha sürgősen készpénzre van szüksége és rendelklezik tehermentes gépkocsival, akkor cégünk “viszhitel” formájában 1-2 munka nap alatt gépkocsija eurotax értékének akár 80%-át is megfinanszírozza Önnek. Nincs kezelési költség és hitelügyintézési díj, csupán egy eredetiség vizsgálatra és az okmányirodai átírás költségeire van szükség, és mi teljeskörű ügyintézést vállalunk Ön helyett.  

Szükséges dokomentumok magánszemély finanszírozási kérelem esetén:
-személyes okmányok ( személyi igazolvány, jogosítvány, lakcímkártya, adókártya )
-munkáltatói igazolás vagy az utolsó két havi bankszámla kivonat az utalt jövedelemmel, abban az esetben ha számlára kapja a fizetését.
-egyéni vállalkozó esetén szükséges még vállalkozói igazolvány illetve friss APEH jövedelemigazolás, és előző évi adóbevallás.

Szükséges dokumentumok jogi személy finanszírozási kérelem esetén:
-aktuális cégkivonat
-aláírási címpéldány
-az aláíró személy (ügyvezető-tulajdonos) személyes okmányai és céges bélyegző
-előző lezárt pénzügyi év egyszerűsített éves beszámolója
-folyó pénzügyi év főkönyvi kivonata
-aktuális APEH folyószámlakivonat (ügyfélkapun keresztül letölthető dokomentum)

GÉPJÁRMŰ FINANSZÍROZÁS SZEMÉLYI KÖLCSÖNNEL:

Telephelyünkön 600.000,-Ft illetve 5.000.000,-Ft értékhatár között igényelhető szabad felhasználású személyi kölcsön, mely pozitív elbírálás esetén Kedves Ügyfelünk bankszámlájára érkezik. Ebből az összegből a nálunk kiválasztott gépkocsi teljes vételárát és az okmányirodai átírás költségeit is megfinanszírozhatja. Nincs szükség jogosítványra, kezesre, csupán a fentiekben leírt 6 hónapos határozatlan idejű munkaviszonnyal kell rendelkeznie. Ezzel megkönnyitjük ügyfeleinknek részére a gépjármű vásárlást, hiszen a helyszínen akár 1 nap alatt lebonyolítjuk a hiteligénylést, eredetvizsgálat elkészítését, kötelezeő gépjármű felelősségbiztosítás megkötését, okmányirodai ügyintézést. Pénzt és időt spórolunk meg Önnek, hiszen nincsennek rejtett ügyintézési és kezelési költségek, folyósítási díjak! Fontos tudni való hogy ebben a finanszírozási formában nem a gépjármű a fedezet, így Kedves Ügyfelünk a forgalmi engedélyben tulajdonosként szerepel, illetve megkapja a gépjármű törzskönyvét, szabadon rendelkezik az autója tulajdonjoga felett. Bármikor értékesítheti, beszámíthatja egy másik gépjármű vásárlása esetén.                                                                                                                                                                                Letölthető munkáltatói igazolások

VisszaCofidis Német Merkantil NémetMerkantil munkáltatói Cofidis munkáltatói